Лошите момчета от Балтимор са епидемия

Лошите момчета от Балтимор са епидемия | StandartNews.com

В Балтимор, вероятно утре и в други градове, Ню Йорк и прочее, продължават псевдосоциалните протести на афроамериканци. Те завършват предимно с разбиване на магазини и банки, запалване на стотици коли, нападения над полицаи, затваряне на трафика в момента, когато е най-натоварен, и други подобни прояви на изострена социална чувствителност. Типично нападение срещу цивилизацията, в частност полицията, под претекста, че черен човек е бил убит при арест. На практика местните банди на "Крийпс" и "Блъдс", които обикновено се избиват помежду си, сега са се обединили срещу мирния живот на цивилизованите хора.

Социалистите може би трябва да почакат с тържествата си по повод на нечовешкия капитализъм, атакуван от онеправданите. Защото тези престъпници, които винаги използват поводи, за да разбият банките и корейските магазини за алкохол, не са авангардът на прогресивното човечество. Досега са ранили няколко десетки полицаи, запалили са стотици коли. Гангстерите са придобили прогресивно политическо мислене и политическа коректност в своя "справедлив" протест. Повечето от тях никога в живота си не са познали нищо друго, освен социални помощи, дрога и насилие. А образованието е било винаги достъпно за тях, стига да са го пожелали.

Насилниците с престъпни и разрушителни прояви се представят от прогресивните медии като "деца". Това, че не знаят кой е баща им, е проблем наистина, но проблем е и това, че Чичо Сам е осиновил тези "деца", вече на недетска възраст. Мускулести и атлетични безработни, големи танцьори, но неспособни да построят даже и най-елементарно удобство за себе си, отхвърлящи образованието на "белите", те никога няма да научат какво е отговорност за своя живот и за своите действия, ще останат лордове на дрогите, осеменяващи цели квартали от полово съзрели тийнейджърки от гетото, които ще продължат цикъла: социална помощ, раждане, социална помощ, дроги, затвор, погром, грабеж, социална помощ, пак същото. До безкрай. Но проблемът е, че нещата не се казват ясно с истинските имена. Добрите примери на т. нар. афроамериканци, които с най-чистите си дрешки отиват на черква в неделя, с цялото си семейство, с майка и татко: тези са добрите примери. Но либералната идеология разврати много хора и за десетилетия обрече тези, които отказват да са отговорни за себе си, на зависимост от държавата. Това правят и в България с циганите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай