Петък,

Потресаващо жалко, господин Петев

От: Администратор -
 Потресаващо жалко, господин Петев
A
A
A

Президентът на Българския футболен съюз бе удивен, че мача срещу Италия не може да напълни националния стадион. Щеше да бъде много добър оборот при онези цени.

След това бе доволен, че сме извъртели равен, а някак между другото мина, че смените на Петев бяха позиция наведен с еротичен порив.

Но дойде тази контрола срещу Турция.

Всеки си получи изявата. И играчите без отбори, но с очакване за трансфер и всеки член на Изпълкома с отбор в българския футбол. До един.

Жалко за единствения ни играч в шампионат от първа категория, който трябваше да участва от резервната скамейка в този маскарад.

Да ви го кажа с претенция за професионален съвет: Евентуално ще продадете само и единствено, ако отборът играе футбол. Във всеки друг случай най-много някое кило краставици и чепка с домати. Всякакви селянии и вмешателство в работата на селекционера ще заковат и последния пирон в ковчега на така славния някога български футбол.

Жалко за този селекционер. Потресаващо жалко, господин Петев!

Иво!?

Турция-България 4:0.

 

*Авторът е дългогодишен журналист, сега футболен мениджър и собственик на сайта "Проспорт", откъдето препечатваме коментара

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички