Потресаващо жалко, господин Петев

 Потресаващо жалко, господин Петев | StandartNews.com

Президентът на Българския футболен съюз бе удивен, че мача срещу Италия не може да напълни националния стадион. Щеше да бъде много добър оборот при онези цени.

След това бе доволен, че сме извъртели равен, а някак между другото мина, че смените на Петев бяха позиция наведен с еротичен порив.

Но дойде тази контрола срещу Турция.

Всеки си получи изявата. И играчите без отбори, но с очакване за трансфер и всеки член на Изпълкома с отбор в българския футбол. До един.

Жалко за единствения ни играч в шампионат от първа категория, който трябваше да участва от резервната скамейка в този маскарад.

Да ви го кажа с претенция за професионален съвет: Евентуално ще продадете само и единствено, ако отборът играе футбол. Във всеки друг случай най-много някое кило краставици и чепка с домати. Всякакви селянии и вмешателство в работата на селекционера ще заковат и последния пирон в ковчега на така славния някога български футбол.

Жалко за този селекционер. Потресаващо жалко, господин Петев!

Иво!?

Турция-България 4:0.

 

*Авторът е дългогодишен журналист, сега футболен мениджър и собственик на сайта "Проспорт", откъдето препечатваме коментара

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай