Зарязан барман се закла от мъка

Зарязан барман се закла от мъка | StandartNews.com

Пловдив. 32-годишният барман Николай Евтимов от известното нощно заведение "Ъндърграунд" в Плевен бе открит мъртъв в дома му. Младият мъж си прерязал сънната артерия през нощта във вторник. Той се самонаранил няколко пъти с кухненски нож в стаята си в апартамента си на 15-ия етаж на блок на ул. "П. Славейков". По време на самоубийството в съседната стая спяла майка му, която е рехабилитаторка в болницата.

Свидетел от блока разказа, че до края на живота си няма да забрави кошмара от кървавата баня. Други комшии твърдят, че мъртвият Николай с прякор Антракса употребявал дрога.

Домашна плантация за канабис откри плевенската полиция в къщата на бабата на Николай в близкия град Пордим. 31 стръка от наркотичното растение били отглеждани в саксии в помещение, пригодено за целта. То било оборудвано с фолио, отдушници, терморегулатори, климатик и кварцови лампи. Полицията разкри съществуването на лабораторията по снимки от мобилния телефон на Евтимов.

Барманът сложил край на живота си след депресия, предизвикана от раздялата с гаджето му преди месец. Това е основна версия за трагедията. Приживе Евтимов бе талантлив треньор по барманство и участник в браншови състезания. Смятан е за един от най-добрите в професията в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай