Събота,

Възстановиха електрозахранването във Врачанско

От: Стандарт -
Възстановиха електрозахранването във Врачанско
A
A
A

Екипите на ЧЕЗ успяха да отстранят авариите по електропреносната мрежа във Врачанска област. С частично нарушено електрозахранване все още е само с. Власатица, община Враца. По информация от ЧЕЗ до 19 часа днес и там ще бъде отстранена аварията и ще се възстанови електроподаването.

Няма сигнали за възникнали проблеми с водоподаването на територията на област Враца.

Вследствие на обилни снагонавявания е затруднено почистването на пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на областта – между населените места Баница – Борован, Борован – Бяла Слатина и Оряхово – Селановци – Кнежа.

Техника на АЕЦ – Козлодуй и на Община Оряхово, както и снегопочистващите фирми, сключили договор с Областно пътно управление – Враца, са включени в операция по извеждане на закъсалите автомобили и намиращите се граждани в тях по трасето Оряхово – Кнежа.

При местността Мара Врачанка, между селата Баница и Борован, е осигурена роторна техника, с която да бъде почистено трасето, за да се освободи конвоят от тежкотоварни автомобили, образувал се от последния курс на Ферибот Оряхово – Бекет.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички