Възрастен шофьор блъсна две деца

Катастрофата станала между септемврийските села Бошуля и Карабунар

Възрастен шофьор блъсна две деца | StandartNews.com

Възрастен шофьор е блъснал и ранил две деца при пътен инцидент на шосето между септемврийските села Бошуля и Карабунар. Сигнал за случилото се бил получен снощи около 20.20ч. в РУ-Септември, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, предаде „Монитор”.

Към мястото незабавно били насочени екипи на полицията, пожарната и „Спешна помощ”. Оказало се, че 71-годишен жител на село Славовица управлявал лек автомобил „Мерцедес” по пътя. В същото време по посока на движението в близост до банкета се движила група от няколко деца.

Възрастният мъж настигнал групата и с предната част на автомобила си блъснал две от момчетата. В резултат на това 13-годишно дете от Бошуля е с множество травми и наранявания на крайниците и тялото, транспортирано и настанено е в МБАЛ-Пазарджик без опасност за живота.

Другото момче - 16-годишен тийнейджър от Пазарджик, е прегледано от медицински екип и е освободено за домашно лечение. Водачът е бил правоспособен и не е употребил алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай