Вестник “Искра“ става безплатен за казанлъчани

Това съобщи кметът Галина Стоянова

Вестник “Искра“ става безплатен за казанлъчани | StandartNews.com

Най-старият общински вестник в България с новини от Казанлък и региона ,,Искра“ става безплатен за жителите и гостите на Община Казанлък, съобщи кметът Галина Стоянова. Изданието ще бъде два пъти в месеца и в него читателите ще намират регионални новини, справочна информация, коментари, обяви и още множество полезни четива. С новата си политика вестникът ще бъде с концентрирано качествено съдържание, медия, което освен от екипа ще се списва и от всички казанлъчани, искащи думата. Коледният брой на вестник ,,Искрa” ще излезе от печат на 22.12.2023г.

Акцентите в него са: Ефектът от единственото по рода си приложение за разпространение на наркотици „DrugSTOP.bg“ в Казанлък, осигуряване на пътната безопасност около учебните заведения в Казанлък, какво се случи в Исторически музей ,,Искра“ през 2023 г. И много други новини от Казанлък и региона. А последната страница на празничния брой е посветена на децата на Казанлък и техните постижения а в състезания и олимпиади.

Вестник ,,Искра“ може да получите безплатно в Пенсионерските клубове в Общината, културните институти и на павилионите за продажба на билети за градския транспорт.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай