„Технополис” изгражда нов търговски център в Благоевград

Наематели в него ще бъдат магазини за дамскa и мъжка мода, както и за стоки за дома

„Технополис” изгражда нов търговски център в Благоевград | StandartNews.com

Първа копка на нов търговски център в Благоевград направиха днес кметът на общината д-р Атанас Камбитов и председателят на Съвета на директорите на "Видеолукс холдинг" Тодор Белчев. Преди това бе отслужен водосвет.    

Инвеститор в проекта и собственик на терена е веригата за бяла, черна и офис техника „Технополис“. В новия търговски център ще бъдат разположени магазин за дамскa, мъжка и детска мода "LC Waikiki" и магазин за обзавеждане и декорация на дома "JYSK". Като наематели в новия обект, и двете международни вериги ще стъпят за първи път в Благоевград.

Търговският център ще се намира до хипермаркет „Технополис“–Благоевград на ул."Св. Димитър Солунски“ № 5. Мястото е удобно и комуникативно, в непосредствена близост до центъра на града, като се обособява голяма търговска зона с разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време.
    
Очаква се новият търговски център в Благоевград да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Предвиден е безплатен паркинг за посетителите, свързан с този на хипермаркет „Технополис“.

За главен изпълнител на проекта е избрана фирма Автострой ООД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай