СПА-балнео комплекс "Царете на долината" ще строят край Казанлък

СПА-балнео комплекс, който ще носи името KING VALLEY /“Царете на Долината"/ ще бъде изграден в кв. „Казанлъшки минерални бани“

СПА-балнео комплекс "Царете на долината" ще строят край Казанлък | StandartNews.com

   СПА-балнео комплекс, който ще носи името KING VALLEY /“Царете на Долината"/ ще бъде изграден в кв. „Казанлъшки минерални бани“, на мястото на бившия профилакториум край с. Овощник. Инвеститорите, известна софийска строителна  фирма, са представили проекта пред  общинското ръководство в Града на розите, съобщи електронният сайт "zakazanlak".
Комплексът ще разполага 4 басейна с минерална вода -  един голям плувен, детски, атракционен и малък, 7 конферентни зали с общ капацитет до 800 човека, спортен блок с две игрища, ресторант  с градина с общ капацитет от 620 места, подземен гараж, външен паркинг с 266 паркоместа, от които 30 за електромобили и две зарядни станции.
  Общо 246-те стаи на хотела, средно по 50 кв. м всяка, и 19-те апартамента ще могат да приемат над 700 гости. Предвижда се в най- новия в страната хотелски балнео и СПА-комплекс да бъдат наети близо 200 човека персонал.
    Плановете на инвеститорите са комплексът да бъде завършен в рамките на около две години и половина или в края на 2021 година. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай