Шипка отново събира фотографите от севера и юга за 13-а поредна година

Сборен пункт в 10:00 часа на 31 декември на паркинга на предела

Шипка отново събира фотографите от севера и юга за 13-а поредна година | StandartNews.com

Традиционно в последния ден на годината, на връх Шипка ще се проведе 13-та (но не фатална) поредна новогодишна приятелска среща на фотографите и не само от "Севера и Юга".

„Сборен пункт в 10:00 часа на 31 декември на паркинга на предела. Очакваме Ви, заредени с повече батерии и манерки с ром, греяно вино или чай за шофиращите. Ако времето позволява, заповядайте с деца.“, споделят организаторите.

Програмата включва:10:10 - организационна "оперативка" в кафето на паркинга и подготовка на екипировката;10:30 - изкачване до паметника, съпътствано с кратки почивки за възстановяване и подкрепяне с горещи напитки;13:00 - "Мероприятия" за климатизиране на екипа и техниката, шумни обсъждания на прехода с консумация на шкембе чорбата и боб-яхнията на главния готвач (тествани са предходни години и качеството е гарантирано). Запознати споделиха, че армеевата чорба е перфектна;

Шипка не е място, то е състояние на духа. Тази среща е продължение на инициативата започната през 2009-та година от Венци Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай