Шестото издание на „Beerфестът“ се завръща в Стара Загора

Община Стара Загора и пивоварна Загорка са подготвили изключително богата музикална програма

Шестото издание на „Beerфестът“ се завръща в Стара Загора | StandartNews.com

Най-дългоочакваното шесто издание на „Beerфестът“ в Стара Загора ще се проведе от 2 до 5 септември от 19:00 часа на поляната до парк „Загорка“. Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Община Стара Загора и пивоварна Загорка са подготвили изключително богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал в Стара Загора е със свободен вход и ще събере старозагорци и всички гости на града под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнения.

На сцената на „Beerфестът“ се качват двама от най-обичаните български изпълнители – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира имената на големите 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от група ЕКС. Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, а специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са Община Стара Загора и пивоварна „Загорка“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай