Вторник,

Семеен шахматен турнир се проведе в Казанлък

От: Стандарт -
Семеен шахматен турнир се проведе в Казанлък
A
A
A

На 21-ви ноември, в Деня на Християнското семейство, шахматният клуб ,,Казанлък21" проведе традиционния си турнир ,,Мама, татко и аз". Участваха 12 семейства, което е и рекорд за турнира. Поздравления и благодарност изказват от клуба на всички, които уважиха тази инициатива.

Ето и крайното класиране:1. сем. Дичеви2. сем. Смилови3. сем. Щереви

ШК ,,Казанлък21" използва случая, в този хубав, празничен ден, да награди и най-успешните деца за 2021 година. Заслужено и безапелационно, за номер едно беше обявена Държавната шампионка Ния Малчева. Освен това при поредното си участие през последния уикенд, в хотелски комплекс край Харманли, 7-годишната Ния записа поредната, красива, шахматна история за ШК ,,Казанлък21" за тази година. Ния спечели купа и златен медал, като постигна 5 точки от 7 изиграни партии.

Специални награди от турнира ,,Мама, татко и аз” получиха и момичетата от отбора Държавен шампион за 2021г. - Калина Шипкова, Християна Кирилова и Ния Малчева. За най-активни и най-ефективни по време на тренировъчния процес, бяха обявени Симеон Дичев и  Калина Шипкова.

Денят премина с много настроение, в атмосфера на приятелство и дружелюбност!

„Благодарим, на всички наши деца и техните родители, за труда, уважението, и себераздаването, които са важни условия и залог за бъдещи успехи! Благодарим!”, споделя ръководството на клуба.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички