Семеен шахматен турнир се проведе в Казанлък

Денят премина с много настроение, в атмосфера на приятелство и дружелюбност!

Семеен шахматен турнир се проведе в Казанлък | StandartNews.com

На 21-ви ноември, в Деня на Християнското семейство, шахматният клуб ,,Казанлък21" проведе традиционния си турнир ,,Мама, татко и аз". Участваха 12 семейства, което е и рекорд за турнира. Поздравления и благодарност изказват от клуба на всички, които уважиха тази инициатива.

Ето и крайното класиране:1. сем. Дичеви2. сем. Смилови3. сем. Щереви

ШК ,,Казанлък21" използва случая, в този хубав, празничен ден, да награди и най-успешните деца за 2021 година. Заслужено и безапелационно, за номер едно беше обявена Държавната шампионка Ния Малчева. Освен това при поредното си участие през последния уикенд, в хотелски комплекс край Харманли, 7-годишната Ния записа поредната, красива, шахматна история за ШК ,,Казанлък21" за тази година. Ния спечели купа и златен медал, като постигна 5 точки от 7 изиграни партии.

Специални награди от турнира ,,Мама, татко и аз” получиха и момичетата от отбора Държавен шампион за 2021г. - Калина Шипкова, Християна Кирилова и Ния Малчева. За най-активни и най-ефективни по време на тренировъчния процес, бяха обявени Симеон Дичев и  Калина Шипкова.

Денят премина с много настроение, в атмосфера на приятелство и дружелюбност!

„Благодарим, на всички наши деца и техните родители, за труда, уважението, и себераздаването, които са важни условия и залог за бъдещи успехи! Благодарим!”, споделя ръководството на клуба.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай