Ранен мъж изкърти врата в Спешното

Той е обиколил две болници, но и в двете му е била отказана лекарска помощ

Ранен мъж изкърти врата в Спешното | StandartNews.com

Пациент е изкъртил врата в Спешен център – Дупница, след като с линейката обиколил двете болници, но получил отказ за помощ. Инцидентът е станал по време на нощната смяна във, пише Струма.бг.

На тел. 112 е подаден сигнал за мъж със срязана ръка. Екип на Спешния център отива на подадения адрес в Дупница, където ги чакал пациентът. С линейка той е закаран първо в едната болница в Дупница, след това в другата, но и в двете болници му била отказана лекарска помощ от хирург.

С кървяща ръка мъжът е откаран в Спешния център, където, гневен от разкарването по болниците и отказа да му зашият раната, мъжът избил вратата от пантите, която вчера около обяд все още не беше поставена на мястото й. Тя беше подпряна на стената. Чакаха се криминалисти да вземат отпечатъци.

Накрая пациентът е закаран с линейката в кюстендилската болница, за да му се окаже помощ и да се зашие порезната рана на ръката му.

Никой от екипа, който беше вчера на работа в Спешен център – Дупница, не пожела да коментира случилото се.

По думите на директора на Спешен център – Кюстендил д-р Албена Рапатинска пациентът бил пиян и избил вратата от пантите на стаята, в която се получават обажданията на тел. 112. Вътре са били част от дежурния екип.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай