Приказка за феи разказаха малките принцеси на розата

Кметът Галина Стоянова: „Трябва да се учим от децата да се държим за ръце и да се обичаме!“

Приказка за феи разказаха малките принцеси на розата | StandartNews.com

Приказка „за едни вълшебни феи с вълшебни пръчици, които обичат да правят добро“ разказаха с много феерия и елегантност малките принцеси на Казанлък тази вечер на сцената на Дом на културата „Арсенал". 

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова благодари на директорите на детските градини и техните екипи - организатори на празничното представление тази година: „Теменуга“, „Юрий Гагарин“ и „Здравец“. „Благодаря за сценария, режисурата и за изяществото на спектакъла. Браво!“. На родителите Кметът на Казанлък също изказа благодарности: „За отгледаните малки принцеси, които не толкова далеч могат да бъдат цариците на тази долина! Трябва да се учим от децата - да се държим за ръце и да се обичаме като малките принцеси!“,

Най-детският празник – 1 юни в Казанлък завърши с дългоочакваното събитие - традиционният детски спектакъл "Принцеси на розата". 24 момиченца от подготвителните групи на всички детски градини в общината усмихнаха публиката със своите цветни градини и заслужиха признателността на Царица Роза: „Вие докоснахте най-нежните струни на моята душа! Вие прибавихте към моето царско великолепие още чар, усмивки и красота!“, благодари Нейно Височество. „Достойни сте да носите корони и да бъдете моите Принцеси на розата.“, каза на малките момиченца Царица Роза Кристина Попова.

За грацията и елегантността момичетата бяха поздравени от Кмета Галина Стоянова и 55-та Царица Роза и нейните подгласнички Нона Ангелова и Дебора Маркова. Принцесите на Казанлък получиха ленти, корони и много подаръци от Община Казанлък и местния бизнес.

В спектакъла участваха деца от Театралната студия на Мая Стоянова в Казанлък, танцьорите на Клуб по спортни танци „Киара-Н“ и Балетна школа "Па Де Кре", град Стара Загора.

Благодарим Ви за вълшебната вечер, мили деца!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай