Вторник,

Благоевградчани поискаха още беседки за отдих

От: Стандарт -
Благоевградчани поискаха още беседки за отдих
A
A
A

Жителите на Благоевград харесаха инициативата кмета на общината Атанас Камбитов за поставяне на беседки за отдих по паркове и градинки и поискаха такива на повече места в града. Общината откликна на тяхното желание и започна поставянето на още нови беседки.

Нови беседки има в квартал „Струмско“, на ул. „Братя Миладинови“ и местността „Бодрост“. Преди около месец беседки бяха разположени на различни места в квартал „Еленово“ и Централна градска част.
Те са ситуирани на земя, общинска собственост и могат да се ползват от всички хора. Конструкцията е стабилна, а покривът е с битумни керемиди. Към беседките има прикрепени пейки и маси.

Междувременно регулярно се почиства коритото на река благоевградска Бистрица от битови отпадъци. Продължава и работата по възстановяване на пътната настилка и тротоарните площи.

Община Благоевград апелира за отговорно отношение и опазване на общинската собственост. При забелязване на нередности, може да бъде сигнализирано на 073/ 88 44 34, в работно време, както и на телефон 112.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички