Вторник,

Наричат арестувания кмет на Костенец "К/ради/ /К/радев"

От: Матей Бонев -
Наричат арестувания кмет на Костенец "К/ради/  /К/радев"
A
A
A

Жителите на община Костенец никак не са изненадани, че техният кмет бе арестуван с обвинение в корупция.  Те отдавна са прекръстили Радостин Радев на по-прилягащото му според тях Кради Крадев. "Костенец прилича на оцелял след бомбардировки, всички улици са изровени до чакъл, за двата си мандата Радев успя да асфалтира една улица", казват съгражданите му. 
 Днес стана ясно, че освен предлагания подкуп на общински съветник, градоначалникът е бъркал и в касата на общинско предприятие. Няколкото подобни предприятия като това за туристически услуги са били създадени по предложения на самия Радев уж за оживяване на общинската икономика. Но всъщност, както са се усъмнили още тогава от опозицията, те са били касичка за корумпирания кмет. 
  Радостин Радев е член на БСП, но и двата мандата бе избран по любимата соцформула "независим, подкрепен от партията".  

  В Костенец плъзна и още една мълва, според която спецслужбите са попаднали по корупционната диря на Радостин Радев по време на дългото издирване на дсвойния убиец Стоян Зайков. Както стана известно, Радостин е съученик на Чане, но е бил разпитван като стопанин на Костенец.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички