Пребиха скандален общинар в дискотека

Нападението е станало в дискотека „Макома“

Пребиха скандален общинар в дискотека | StandartNews.com

Председателят на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов е бил нападнат и ударен около 5 часа тази сутрин. Ударът е бил в лицето, вследствие на което устната му е сцепена. След това изгубил съзнание, съобщи самият той пред "Про Нюз Добрич".

Нападението е станало в дискотека „Макома“, където Стоянов е празнувал със съученици 20 години от завършването си.

Там собственик на заведение в Каварна е отишъл при него с въпрос той ли е този, който иска да събори обекта му. След отговор от Стоянов, че ако заведението е незаконно, ще бъде съборено, последвал и ударът.

Стоянов е общински ръководител на ГЕРБ. Председател е на Обшинския съвет в Каварна от 2019 г. През април тази година група общински съветници поискаха предсрочното му освобождаване във връзка със случая с пребития в нощта на изборите от 4 април кмет на село Белгун.

Според кмета Благомир Станев той е бит в офиса на ГЕРБ-Каварна от бизнесмена Илиян Събев в присъствието на Йордан Стоянов. Според Стоянов това е провокация заради резултата на изборите на 4 април. Разследването по случая продължава, а предложението за предсрочното му освобождаване на бе прието от ОбС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай