Куршум в главата заради имотен спор

Куршум в главата заради имотен спор | StandartNews.com

Хасково. Спорове от години за границите на имот доведоха до стрелба посред бял ден в Маджарово в неделя. 57-годишният Назми Шериф е бил прострелян от упор пред очите на дъщеря му рано сутринта в неделя. 56-годишният съсед на жертвата Петьо Петров е задържан в хасковския квартал "Бадема" след полицейска акция за покушението. Засега униформените не са успели да открият оръжието, с което е гърмяно по Шериф.

Простреляният е докаран в хасковската болница около 10,30 часа в кома, с дупка в слепоочието вляво, без изход от излязъл куршум. По-късно е транспортиран към клиника в Пловдив.

Разпрата между него и Петров се разиграла в местността Бунгалата над Маджарово рано сутринта в неделя. Там преди време Петров купил 4 бунгала. Двамата със съседа си по имот Шериф обаче така и не могли да се разберат за границата на парцелите си.

Кметът на Маджарово Милко Армутлиев обясни, че двамата съседи от години местят граничните колчета и се карат.
Петров е известен с буйния си необуздан нрав сред съкварталците в Хасково. Те припомниха случай отпреди години, когато до основи изгоряла наследствената му къща. Имало следи за умишлен палеж и съмнения, че Петров сам е драснал клечката на къщата, тъй като малко по-рано изгубил дело за имота. В крайна сметка те не се доказали. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай