Кралете на пулта се събраха под тепетата

Събрали са се в прочут ресторант

Кралете на пулта се събраха под тепетата | StandartNews.com

Над 100 диджеи от цяла България се събраха в Пловдив и превърнаха града под тепетата в столицата на диджейството за една нощ. Джедаите на пулта прекараха страхотна вечер в прочут местен ресторант. Събитието се организира за 13-а поредна година, като главен инициатор на купона е известният пловдивски диджей Иван Бончев.

В ролята на любезен домакин влезе Тихомир Монев, който е собственик на заведението. Хората зад пулта бяха дошли от Бургас, Варна, София, Хисаря. Сред присъстващите бе и доайенът на диджейството в България Петко Василев - Балъка.

Тази година диджеите отново изпълниха благотворителна мисия, като събраха средства в помощ на нуждаещо се дете. Развихрилият се купон бе повече от впечатляващ, като донесе неописуеми емоции за всички участници.

Черешката на тортата бе участието на фолклорна формация "Наздравица" с ръководител Валентин Витлиемов. Под съпровода на тъпани и гайди те поздравиха властелините на пулта за сбирката им, като им пожелаха много здраве и доволни клиенти през настоящата година.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай