Петък,

Консултират състава на секционни избирателни комисии

От: Стандарт -
Консултират състава на секционни избирателни комисии
A
A
A

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов проведе консултации с представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то НС за определяне състава на Секционни избирателни комисии за предстоящите избори за евродепутати, насрочени за 26 май. В консултациите участват и партии и коалиции, които имат избрани с техните листи членове на ЕП от Р България, но не са парламентарно представени.  

В консултациите участие взеха представители на ПП ГЕРБ, Коалиция „БСП за България“, Коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“, ДПС, Коалиция „България без цензура, ВМРО-БНД“, партия „Воля“, Коалиция Реформаторски блок.
 
Определено бе и квотното разпределение за подвижната избирателна секция. Председател ще бъде представител на ПП ГЕРБ, зам.-председателското място е за Коалиция „БСП за България“, секретар ще бъде представител на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, В секцията ще има по един член на ДПС, „Воля“, Коалиция „България без цензура, ВМРО-БНД, Земеделски съюз“, Коалиция „Реформаторски блок“


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички