Конкусът „Да украсим Бургас” продължава до 22 декември

Десетки бургазлии се включиха в 15-то издание на конкурса „Да украсим Бургас”

Конкусът „Да украсим Бургас” продължава до 22 декември | StandartNews.com

По Коледа всички пътища водят към дома, а нашият общ дом – Бургас, грейна с приказна украса. Светещи алеи от живи елхи, купол от звезди, който посреща минувачите по главните улици, празнична музика и любимата елха, която събира малки и големи, са само част от празничното настроение в града.

До най-чаканите празници в годината остават броени дни. Изпратете ни снимка или видео и на вашата коледна украса на имейл: [email protected], до 22 декември /сряда/. Допълнете име, адрес и телефон за връзка.

Нека бъдем заедно в направата, организацията и създаването на празничния дух. Нека създаваме усмивки и добро настроение в нас и около нас.

Десетки бургазлии се включиха в 15-то издание на конкурса „Да украсим Бургас”. Първият ни участник е от комплекс „Меден рудник”, а запалването на светлините се е превърнало в истински празник за семейството.

В конкурса "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др."Нека озарим Бургас със светлина и надежда!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс.

И тази година наградите за участниците са осигурени от Общинско предприятие "Морски знаци" - ръчно изработени сувенири.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай