Кметът на община Бяла Слатина инж.Иво Цветков положи клетва

За председател на общинския съвет за втори мандат бе избрана Веселка Борисова

Кметът на община Бяла Слатина инж.Иво Цветков положи клетва | StandartNews.com

На тържественото първо заседание на общинския съвет в Бяла Слатина новоизбраните общински съветници, кметът инж. Иво Цветков и кметовете на кметства положиха клетва и встъпиха в длъжност. Заседанието бе открито от областният управител на Враца Малина Николова.

В приветственото си слово тя отбеляза: „Вярвам, че както и досега, общинските съветници, кметът на община Бяла Слатина и кметовете на кметства, със своите решения ще работите за развитието на общината и ще бъдете гарант на правата на общността, защита на справедливостта, спазване законосъобразността в актовете и решенията, които приемате. Желая Ви чуваемост, увереност и много успехи!“.

След тържествената церемония по полагане на клетва, инж. Иво Цветков изказа благодарност за подкрепата и доверието. „Като кмет на Община Бяла Слатина искам да уверя, че ще работим с ум, дух и сърце за осъществяване на всички важни и правилни решения за благосъстоянието на жителите на общината. Вярвам, че заедно ще постигнем успешен мандат“, заяви той.

На тържественото заседание за председател на Общински съвет – Бяла Слатина беше избрана Веселка Борисова. „Заставам отново пред Вас и за втори път поемам отговорната длъжност на Председател на Общински съвет –Бяла Слатина. Гласуваното доверие ме мотивира и в същото време задължава да продължавам да работя с хъс и енергия“, сподели при стъпването си в длъжност Веселка Борисова.

На тържественото заседание присъстваха също народният представител Красен Кръстев, заместник-областният управител Мирослав Комитски, граждани и общественици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай