Кметски поздравления за успеха на ДЮШ "Розова долина"

Кметът Галина Стоянова днес лично поздрави футболистите от Набор 2005 на Детско-юношеската школа на „Розова долина“

Кметски поздравления за успеха на ДЮШ "Розова долина" | StandartNews.com

Кметът Галина Стоянова днес лично поздрави футболистите от Набор 2005 на Детско-юношеската школа на „Розова долина“ за историческия успех за първи път да играят в Елитната група на България. В Зала 6 на Общината тя приветства огромния труд на казанлъшките деца. За успешните усилия, двете ключови победи над „Нефтохимик“ – Бургас и ОФК „Хасково“ и историческия жребий Кметът на Казанлък връчи на отбора Знака на града, а на всяко от момчетата – плакет за спомен с изображение на Златната маска на създателя на Одриското царство – древнотракийският могъщ владетел Терес I. „Въпреки всичко, постигнахте резултати, за които други клубове само могат да мечтаят. Благодаря Ви за желанието и всеотдайността!“, каза Кметът на Казанлък. Тя обърна внимание на добрия пример, който 16-годишните момчета дават на своите връстници и им пожела здраве и успешна реализация в живота. „Изберете житейски път, който да Ви носи удовлетворение!“, посочи Галина Стоянова.

„Тези момчета започнаха тренировки преди 8 години.“, отбеляза треньорът Антим Паральов. „Печелили сме много състезания, и у нас, и международни, но след тежката 2020 година можем само да се гордеем с тези два исторически успеха за Казанлък.“, заяви футболният треньор на юношите, като добави и завоеванието на ФК“Розова долина“ с Купата на Аматьорската футболна лига тази година. Той изрази благодарност към Галина Стоянова: „Благодаря на Кмета, че винаги е близо до спорта, не само футбола!“ и изрази надежда за повече съдействие от страна на бизнеса: „Дано бизнесмените в града ни се обединят около професионален футболен клуб, който да представя Казанлък на едно по-високо ниво!“, заяви Антим Паральов.

Висока оценка за постиженията на юношеския футбол в Казанлък даде и президентът на Розите: „Вие сте гордост за нашия град!“, заяви Георги Мермеклиев към момчетата. „Продължавайте да давате добрия пример, че всичко се постига само с много труд! Победите стават на терена и никой не може да Ви ги вземе!“, каза президентът на ФК“Розова долина“. Той посочи колко е важно, не само във футбола, а за всичко в живота доброто образование и неуморните усилия за успешните резултати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай