Кмет и съветници в Козлодуй се заклеха

За председател на общинския съвет бе избрана Николинка Тодорова

Кмет и съветници в Козлодуй се заклеха | StandartNews.com

Днес се проведе първото заседание на общинския съвет в Козлодуй,на което тържествено положиха клетва общинските съветници, кметът на общината Маринела Николова и избраните кметове на кметства. Областният управител Малина Николова връчи на кмета на Община Козлодуй символите на местната власт – огърлица и ключ, като й пожела още нови успехи.

"Нека Ви води консенсусът и разбирането, че само единни може да отстоявате исканията на гражданите на община Козлодуй“, каза Малина Николова.

От своя страна Маринела Николова се обърна към всички присъстващи с думи на благодарност и увереност.

“Работата, която свършихме за изминалите четири години, даде видими резултати, но занапред ни предстоят още важни проекти в полза на всички жители на нашата община. Сърдечно благодаря на нашите съграждани за огромната подкрепа! Това, че съм избрана за втори мандат за кмет на Община Козлодуй, за мен е изключителна отговорност”. Тя пожела на всички здраве и благополучие.

На първото си заседание новоизбраният общински съвет избра за свой председател Николинка Тодорова. „Заемането на поста председател на общински съвет е изключителна отговорност, която аз поемам с ясното съзнание, че ще бъда водена от законността и интересите на гражданите на община Козлодуй. Ще разчитам на съдействие от страна на всички общински съветници. Пожелавам успех на новия общински съвет!”, каза Тодорова при встъпването си в длъжност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай