Вторник,

Хасан Азис остава кмет

От: Стандарт -
Хасан Азис остава кмет
A
A
A

Водачът на листа в Кърджали Хасан Азис заяви пред Би Ти Ви, че остава кмет на града. По повод на получените резултати за ДПС в Кърджали, където Движението може да вземе и четирите мандата, той коментира, че "явно морфичният резонанс на нашият почетен председател е в действие". Ниската избирателна активност той обясни с това, че много хора не са се върнали от чужбина.

Според Хасан Азис, изборният процес е протекъл нормално, въпреки валежите. Той обяви, че е имало осем жалби, четири от ГЕРБ и четири от ДПС, но оценката на Движението е за нормален изборен процес.

„Искам да поздравя избирателите у нас и в чужбина за това, че гласуваха за промяната. Работихме за един добър изборен резултат“, заяви вторият в листата на ДПС в Кърджали пред NOVA.

"Това, което казахме на обществото - България се нуждае от промяна. Мисля, че бяхме чути, ние се надяваме на много добър резултат", заяви Хасан Азис.

"През цялата кампания казвахме - България се нуждае от обединяване на партиите, от диалог, независимо от шарения състав в парламента. Ако приоритетите надделеят, мисля, че може да се постигне успех и в този парламент", допълни Азис.

Пред БНТ каза още, че ДПС изключва националистическите партии от този диалог.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички