Какво става? Мощен гръм разтърси наш град, има щети

Сигнал на очевидец

Какво става? Мощен гръм разтърси наш град, има щети | StandartNews.com

Мощен гръм разлюля Панагюрище, а шахта от публичната мрежа осъмна с щети. Това съобщи GlasNews, позовавайки на сигнал на очевидец.

Той заявява, че шахтата е била "взривена". Мъжът изпраща и кадри, за които пише, че са от въпросната проява, извършена по думите му в часовия диапазон от 17 часа на 1 януари до сутринта на 2 януари.

На тях се чува силен гръм, последван от пламъци и силен пушек. В случая според мъжа е замесен и небезизвестен член на фамилията Белишки.

"Един от тях даже се похвали с клипче във Фейсбук", твърди подателят на сигнала. "Прилагам клипче от същото място и снимки от профила на Иван Белишки", допълва той.

Злополучното пътно съоръжение се намира на улица "Нистор Ружиков", разказва свидетелят. Той показва и снимки, на които се виждат последствията. Въпросната шахта е опушена, а една от рамките ѝ е изкривена.

"В района има камери, надявам се да покажат кой е бомбаджията и да си понесе последствията. Да възстанови щетите. Това е на метри от пешеходна пътека, детска площадка и игрище в ден, в който обикалят деца сурвакарчета, а друг въпрос е, че става за общинско имущество. Жив късмет, че не е минала кола отгоре", пише мъжът в своя сигнал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай