Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса

Ще разберем тази неделя в Младежкия международен център

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса | StandartNews.com

Уъркшопът е част от поредицата DIGI POWER MEETINGS – образователни срещи с практическа насоченост, които имат за цел да свързват успешни хора с млади търсещи умове.

В неделя, 31-ви март, темата „Ерата на AI и финансовите възможности“ ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов - образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. Обаятелен оратор и световнопризнат експерт в сферата на дигиталния маркетинг, Александър Иванов, познат на младата аудитория като Даскал Алекс, ще сподели ключови аспекти на финансовата грамотност - от основните понятия, управлението на личния бюджет и инвестиции, до инвестирането като професионалисти.

Фокус на уъркшопа ще бъде също така очакваното влияние на изкуствения интелект върху бъдещето на финансовия свят и бизнеса.

Събитието ще започне в 11:00 часа в сградата на Младежкия международен център, който се намира на ул. „Апостол войвода“ № 15 в ж.к. "Меден рудник".

Входът е свободен, но желаещите да се включат трябва да се регистрират предварително на този линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsk15gf_pdQ8_izZjJOQhV_eDOuVBnJ_OeeW8YQfZ5c3sOmw/viewform?fbclid=IwAR1AcfVH83trZPqGsaz6T-cGgTDdTLQ7Den5_4ybJpVKGM6A-oGESFSqLoU

 

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай