Изчезналата Дарина се обади от място, където е щастлива

Изчезналата в началото на март Дарина Николова от Сливен неочаквано се обади от Фейсбук с добрата новина, че не е отвлечена, нито е в чужбина, а на място, където е щастлива

Изчезналата Дарина се обади от място, където е щастлива | StandartNews.com

Изчезналата в началото на март Дарина Николова  от Сливен неочаквано се обади от Фейсбук с добрата новина, че не е отвлечена, нито е в чужбина, а на място, където е щастлива.
Ето какво написа тя във фейсбук групата Born in Sliven:
"Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм "ъндърграунд" или "самурай", изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му...
  Аз съм на място, на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там, където се оплачете, и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на, която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15, щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!"
  Дарина Николова изчезна загадъчно на 2 март тази година и оттогава близките и нямат връзка с нея.  Полицията в Сливен я обяви за издирване, а нейни снимки бяха разпространени из цяла България.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай