„Easter Fest 2019” забавлява жители и гости на Благоевград

Тази година към музикалния „Easter Fest” е включен и арт базар

„Easter Fest 2019” забавлява жители и гости на  Благоевград | StandartNews.com

Великденски фестивал ще се проведе и тази година в Благоевград. На 27 и 28 април центърът на града ще стане още по-празничен.
Тази година към музикалния „Easter Fest” е включен и арт базар, където жители и гости на областния център ще може да разгледат творенията на местни и гостуващи артисти. На базара ще се предлагат ръчно правен декор за дома, часовници, домашен мед, вкусен тахан, детски играчки, образователни кукли, бижута, сувенири и интересни модни предложения.
 
Тази година ще има и дрескод за „Easter Fest 2019”. Всеки гост на събитието трябва да бъде облечен с шарена тениска на любим анимационен герой или на любима поп&рок банда.

В съботната сутрин от 10 часа, Ganache Cake School ще организира работилничка за деца, в която, освен че децата ще се забавляват с традиционното боядисване на великденски яйца, ще спомогнат да се съберат средства за малката Лия, която има нужда от помощ, за да проходи.
Освен работилницата, всички останали участници в организацията на празничните дни, също се включват към каузата „Великден за Лия“. От 12 часа за музиката ще се грижи радио Aura.

Истинското парти започва и двата дни в 15 часа. Участие ще вземат страхотните музикални надежди от Presto Music School, Златка Таскова Пиано клас и Вокално студио „Фа диез“, а парти-мейкъри ще бъдат DJs LINE UP, DJ Bibi BG, Chris BG MC NAMURO, Dj Ross & Atanas Naso Georgiev N A S O, DiMO (BG) (official)& Mr.K.

Организатори и партньори на събитието са Община Благоевград, „Bar Memo“, „Swing Bar“, „Rock House“, „Verde Blagoevgrad“, „MeatLove”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай