Джипове паркираха на плаж край Каварна

Очевидци сигнализирали на 112, возилата си тръгнали малко преди да дойде полицията

Джипове паркираха на плаж край Каварна | StandartNews.com

Два джипа прекосиха плаж Херос край Каварна и спокойно паркираха на пясъка до брега на морето, пред потресените погледи на плажуващите в неделя. Това разказа пред „Монитор“ Снежана Анастасова от Добрич, която снимала движението на мощните возила и ги публикува в социалната мрежа. Дамата направила забележка на семействата, че плажът не е място за паркиране.

„Единият ми каза: ти ли ще ми кажеш къде да паркирам, този плаж е неохраняем. Разбирате ли – този човек явно не знае какво означава охраняем и неохраняем плаж. По това време – около 16 часа, нямаше много хора на плажа. Освен мен, едно момиче също им направи забележка. Те изобщо не се трогнаха, разтовариха багажа си от джиповете и влязоха в морето да се къпят. С тях имаше и деца. Обадих се на 112 и продиктувах номерата на джиповете. Обещаха да изпратят полицаи. Те пристигнаха след 20 – 25 минути. Точно минута преди това двата джипа внезапно си заминаха. На тръгване една от жените размаха демонстративно среден пръст. В колата имаше дете. Полицаите казаха, че срещнали два джипа, но не знаели, че са същите. Е, аз за какво продиктувах регистрационните им номера на оператора на 112“, възмущава се Снежана Анастасова.

Плаж Херос се намира между ваканционно селище Бялата лагуна и голф комплекс Тракийски скали, на територията на община Каварна. Въпреки че е неохраняем, мнозина добричлии го предпочитат заради спокойствието и чистата вода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай