Днес стартира фестивалът „Вода“ в Бургас

В 18.00 часа днес „Вода“ започва с експерименталния концерт на Мириан Колев – SONIC MEMORY BURGAS!

Днес стартира фестивалът „Вода“ в Бургас | StandartNews.com

Днес стартира поредното издание на ежегодния бургаски фестивал на модерното изкуство „Вода“, съобщиха организаторите. Много от събитията в програмата му се случват на открито. Всичко останало ще е адаптирано към актуалните изисквания на здравното министерство.

В 18.00 часа днес „Вода“ започва с експерименталния концерт на Мириан Колев – SONIC MEMORY BURGAS! Мириан е тук от няколко дни и записва звуковите атмосфери на града. Те ще станат част от неговото музикално изпълнение. Това - в Часовниковата кула на гарата. После ще можете да видите ЕКСПОЗИЦИЯТА в Часовниковата кула.

„Ако сте си запазили място за Вътрешни градски пейзажи – сетивен пърформанс в градска среда от „Театър на сетивата София“ – ПОГЛЕДНЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ В МЕЙЛА!“, съветват организаторите.

Ако не сте - можете да ги потърсите при фестивалните локации, за да ви запазят час за следващите дни.

В 19.00 ч. днес е първото представление на Искра Проданова – COULD YOU IMAGINE - неочаквано, интерактивно зрелище, което може да преобърне представите ви за сценичното изкуство. А след това можете да поговорите с Искра за нейното представление или път в изкуството. Това ще се случи в Модерен Театър.

В 20.30 ч. вижте Ana Lee Evans пред Barbossa. Ана има да ни каже нещо. А след това може и да разкаже интересната си история на провокатор, уличен артист и бунтар.

 

Пълната програма на „Вода 2021“ ще откриете тук:

http://waterfestival.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bb-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0-2021-2/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай