Деца ще оцветят Художествената галерия под липите за 1 юни

Художествената галерия в Стара Загора се включва в богатата и пъстра програма, която ще зарадва малчуганите по повод 1 юни

Деца ще оцветят Художествената галерия под липите за 1 юни | StandartNews.com

Художествената галерия в Стара Загора се включва в богатата и пъстра програма, която ще зарадва малчуганите по повод 1 юни. „Детски празник на изкуствата" ще започне в 10.30 часа и до 12.00 часа ще очаква всички малки и големи любители на красивото. „Представете си какво е детството за вас и вашите деца, понякога то е да минеш през дъждовните локви, а друг път е цветен балон, любим герой, музикална емоция и какво ли още не...децата най-добре ще ни го кажат чрез рисунки и музикални пиеси", споделят от галерията.

Малките възпитаници на Детска градина „Светлина" ще разкрият как изглежда най-истинския житейски период, споделяйки отговори с рисунка и стихче на въпроса „Детството е...?".

Участниците в празника на детските усмивки ще даде възможност всеки присъстващ да прояви творчество или да се наслади на концерт на най-малките възпитаници на НУМСИ „Христина Морфова".

„Ще се радваме ако се присъедините към нашия празник, който ще бъде от деца за деца,  обединяващ изобразителното изкуство и музиката по чуден и вълнуващ начин", отправят покана от галерията. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай