"Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“

Общината подарява пейки за най-добре изчистени терени в кампанията „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“

"Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ | StandartNews.com

Най-активните участници в инициативата „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ ще получат подарък пейка, която могат да поставят около мястото, където живеят. За целта е необходимо да бъдат публикувани снимки „преди“ „по време на“ и „след“ почистването на https://www.facebook.com/events/471194166751503/?event_time_id=471194170084836. Снимките ще бъдат оценявани от жителите на града, а авторите на петте поста със снимки, събрали най-много харесвания, ще бъдат обявени за победители. Те ще получат ваучер за пейка, който ще бъде връчен на финала на кампанията – 14 април в 16.00 часа на площад „Македония“. Съоръженията ще могат да се взимат от предварително указано място.

Началото на инициативата ще бъде дадено на 6 април в 10.30 часа на площад „Македония“.  Чистенето ще продължи на 7,13, 14 април. Снимков материал може да се прилага в продължение на цялата кампания.
 
Общината в Благоевград апелира гражданите да се погрижат за прилежащите си части, за зелените площи, парковете, беседките и междублоковите пространства в близост до дома си и др.
 
На 5 април пред сградата на ТП „Държавно предприятие горско стопанство Благоевград“ ще се раздават дръвчета и фиданки за най-активните доброволци. Целта е с растителността да превърнем зелените площи в още по-красиви, приятни и здравословни места. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай