Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в топ 10 на най-добрите 5 - звездни планински хотели

През годините комплексът е носител на редица престижни награди

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в топ 10 на най-добрите 5 - звездни планински хотели | StandartNews.com

Изключителната елегантност и безупречното обслужване, предлагани от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, го нареждат в топ 10 на 5-звездните планински хотели в България за 2023-та.

На 18.01.2023 г., в Централния военен клуб в София, се състоя тържествена церемония за награждаване на най-добрите хотели в България през изминалата 2023 г. На церемонията присъства министърът на туризма – г-жа Зарица Динкова, зам. министъра на туризма Ирена Георгиева, официални лица.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше награден с грамота за един от 10-те най-добри 5-звездни планински хотели в България.

Почетната грамота беше връчена на мениджърите на управляващата хотела фирма Хотелс енд Дриймс ООД – доц. доктор Ася Панджерова и г-н Димитър Кръстев.

В продължение на 12 месеца, Hotel Score анализира и класира  оценките и отзивите, които гостите оставят през различни платформи като Booking.com, Google, Tripadvisor, Expedia и други. Подобна класация на база клиентски мнения и отзиви у нас се провежда за втора поредна година.

Инициатор е Хотелският форум у нас, който  в сътрудничество с TrustYou (международно признат лидер в управлението на репутацията) в края на 2022 година създаде първия в България  индекс, който чрез алгоритми измерва качеството на хотелската услуга - Hotel Score.

Във фокуса на измерването на качеството на хотелската услуга попадат 1200 български хотела, които отговарят на условията в категорията 3,4 и 5 звезди и да имат повече от 20 стаи.

Източник на изображение: luckybansko

Разположен в сърцето на Пирин планина, апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е един от най-добрите и предпочитани от туристите хотели в Банско. Хотелът разполага със 115 модерно и луксозно обзаведени студия и апартаменти, в които гостите се чувстват изключително удобно и комфортно. Обслужването е безупречно, а грижата за комфорта на почиващите е от първостепенно значение.

5-звездният хотел в Банско разполага и с няколко ресторанта, с модерен  СПА център и предлага редица допълнителни безплатни бонуси, от които всеки гост на хотела може да се възползва.

Сред приоритетите му е да отделя специално внимание на най-малките си гости и за тях предлага както многобройни развлечения (детски кът, зали за игри, детски басейни), така и анимация за деца.

Събитието по връчването на почетните грамоти за TOP 10 BEST 5-star Mountain Hotels in Bulgaria 2023 ще се проведе на 18 януари 2024 година в  Централен военен клуб София.

За апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс:

Лъки Банско Спа & Релакс отваря врати през 2007 година и оттогава не спира да се развива.

През годините е носител на редица престижни награди, сред които:

  • Най-добър хотел на година на община Банско (2008);
  • “Зелен Оскар”(годишен конкурс на b2b Media - 2012);
  • Избор на пътуващите и отличен хотел за 2014 (TripAdvisor);
  • Най-добър 5 - звезден планински хотел на България за 2015 г. (БХРА);
  • В топ 50-те най-добри хотела за зимен сезон 2015/2016 (сертификат от Hotel & Tourism Investment Forum);
  • Сертификат за отлични постижения за зимен сезон 2015/2016 г. (CRYSTAL Ski Holidays/TUI UK);
  • Избор на пътуващите и отличен хотел за 2016 г. (TripAdvisor);
  • Най-добър хотел в България за качество и лукс за 2016 г. (TripAdvisor);
  • Най-добър хотел за планински туризъм 2016 г. (Балкански награди за туристическа индустрия);
  • Най-добър хотел в България с Global Review Index 94,2% за 2018 г. - бизнес показател на ReviewPro, световен лидер в оценяването на онлайн репутацията на хотелите;
  • Най-добър ски хотел в България за 2021 г. (World Ski Awards) и много други.

Със своята постоянна ангажираност към високите стандарти на обслужване и грижа за гостите, апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс ще продължи предлага несравними изживявания и уют в прегръдките на планината.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай