17-годишна в болница след агресия от непълнолетни

Боят се случва на метри от общината и полицията в Сандански

17-годишна в болница след агресия от непълнолетни | StandartNews.com

17-годишно момиче е в болница, след като беше нападнато и бито от непълнолетни момичета в Сандански. Близо 3 месеца група ученички заплашват през социалните мрежи други две, непознати дотогава, момичета – на 13 и на 17.
“От 3 месеца започнаха да ме заплашват със съобщения във Facebook, с гласови също. “Мир на праха ти, ще ти счупя костите”, обиждаха семейството ми”, разказа едно от момичетата пред Bulgaria On Air.
Докато се разхожда в Сандански в събота, 13-годишното момиче попада на групата от социалните мрежи. Започват да я обиждат, тогава тя звъни на сестра си, която е в кафене наблизо.
17-годишното момиче пита какъв е проблемът, но по думите ѝ агресивните тийнейджърки започват да я скубят и удрят. Боят се случва на метри от общината и полицията в курортния град. На мястото обаче първо идва майката на малтретираните момичета.
Притеснената жена отишла с пострадалите си дъщери в полицията, където на по-голямото момиче му прилошало. Закарано е веднага в болницата, където след скенер и медицински изследвания е приета с комоцио в хирургично отделение. Момичето ще трябва да остане в болницата няколко дни.
Родителите на потърпевшите са пуснали жалби до прокуратурата и са категорични, че ще си търсят правата до последно .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай