Волен извади скелетите от гардероба на патриотите

Хората очакваха други неща, каза Сидеров, обвини Каракачанов и Симеонов в лобизъм

Волен извади скелетите от гардероба на патриотите | StandartNews.com
  • Хората очакваха други неща, каза Сидеров, обвини Каракачанов и Симеонов в лобизъм

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров извади скелетите от гардероба на патриотите и обясни, защо коалицията им няма да се яви заедно на парламентарните избори на 4 април. Според него Красимир Каракачанов и Валери Симеонов започнали да се занимават с неща, заради които не са били избрани.

„Започнах да критикувам политиката на патриотите. Хората очакваха от нас други неща – да поощрим индустрията, земеделието, да увеличим доходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи“, каза в интервю за бТВ Сидеров, обяснявайки раздора между „Атака“ и ВМРО и НФСБ.

„Министерство на отбраната стана агенция за недвижими имоти. Другият се занимаваше да затваря заведение и да убива малкия и среден бизнес. Не беше това каузата“, заяви още Сидеров. Според него „ГЕРБ са хлъзгави и ако не им се наложи малко по-твърдо, няма как да стане.” Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха баланса“, категоричен бе Волен Сидеров. Той обяви, че  многократно е настоявал за промени.

ВМРО и НФСБ са вкарали лобистки закони, обяви Сидеров и посочи за пример промените за Черноморското крайбрежие, изсичането на горите и закона за трюфелите.

„Цялата патриотична общност в България с нетърпение очакваше този закон за трюфелите и ВМРО им го даде“, с ирония заяви Сидеров. Попитан дали разговаря с премиера Бойко Борисов, лидерът на „Атака” отговори отрицателно и заяви: „От доста време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които искам да му кажа. Но и той може да ме намери. Аз си стоя статично, може да ми се обади“.

Следващият коалиционен партньор на ГЕРБ ще бъде партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, внесе интрига в предизборната кампания Сидеров. И обяви, че „Атака” ще участва в изборите, като ще се опита да обедини формации, които се борят срещу „коронизацията”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай