Веселин Марешки: Полицай във всяко село

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ ще увеличи драстично бюджета и щатния състав на МВР

Веселин Марешки: Полицай във всяко село | StandartNews.com

Новините за насилието върху възрастни хора всекиденевно са в телевизонните емисии. Самотни възрастни жени биват изнасилвани и убивани заради пет лева! Младеж на 18 години - убит на улицата заради 1 цигара!

„Хиляди български пенсионери треперят, заключени в домовете си и сковани от ужас, че някоя нощ може да са те! Безчинствата с възрастните хора, особено по селата, нямат край. Това е тъжна, срамна, трагична статистика!Нечовешко посегателство върху хора, които цял живот са работили почтено, за да я има България! С какво им се отплаща държавата - с бездействие и безразличие. Така няма да продължава!“, заяви Веселин Марешки. 

Той уточни, че Патриотичната коалиция ще увеличи драстично бюджета и щатния състав на МВР, за да може във всяко едно населено място у нас да се гарантира мирния живот, спокойствието и сигурността на гражданите. „Полицай дори във всяко село - това е решението! Когато МВР наистина застане на поста си в защита на българите, тогава вече ще станем нормална държава“, категоричен е лидерът на ВОЛЯ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай