Цонев: Нямаме право да вървим с това бавно темпо

"Да вкарваме страната от криза в криза и да се правим, че това е успех".

Цонев: Нямаме право да вървим с това бавно темпо | StandartNews.com

"През 2021-ва година нямаме право да вървим с това бавно темпо, да вкарваме страната от криза в криза и да се правим, че това е успех". Това заяви във Варна зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.

Днес Централният лъч на Движението за права и свободи бе във варненския кв. „Аспарухово“, където се проведоха срещи с членове и симпатизанти на партията.

На откриването присъства председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателя на партията Йордан Цонев, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, както и водачът на листата във Варна Ерджан Ебатин.

"Квартал „Аспарухово“ е стожер на ДПС във Варна. Това е една от организациите, от които зависи резултатът ни на изборите във Варна

. И само ще припомня, че през 2005-та година, когато ДПС помогна да се построи джамия, резултатът на изборите за партията в кв. „Аспарухово“ беше – 2800 гласа и никакви гласове за други партии. На 4-ти април трябва да повторим изборите от 2005-та година. Сега е моментът да застанете зад Вашата партия“, обърна се към симпатизантите Йордан Цонев.

„Това са най-важните избори след 1989-та година и не случайно председателят на партията Мустафа Карадайъ го казва на всяка една среща, защото е истина.

Най-важните избори са, защото трябва да промени курса и темпото на развитие. Трябва да дадем надежда и бъдеще на всички млади хора. Трябва да им дадем работа и образование и точно сега е времето да ни се гласува доверие“, категоричен бе зам.-председателят на ДПС.

Цонев посочи, че именно ДПС е партията, която е с хората в трудните моменти, като даде за пример тежкото наводнение от 2014-та година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай