Петима министри остават и в редовен кабинет. Кои са те?

Никола Вапцаров и Атанас Атанасов казаха имената им

Петима министри остават и в редовен кабинет. Кои са те? | StandartNews.com

Петима министри имат огромните шансове да останат и в следващ редовен кабинет, избран от Народното събрание. Това стана ясно от интервюта на Никола Вапцаров от „Изправи се! Мутри вън! И ген. Атанас Атанасов от Демократична България в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Нова нюз. И двамата изказаха подкрепата си за действията на част от служебния екип, потвърждавайки възможността за съставяне на правителство на промяната между „Има такъв народ”, Демократична България и „Изправи се! Мутри вън!”.

Някои от министри са страхотни – Асен Василев, Кирил Петков, Стойчо Кацаров и проф. Велислав Минеков имат нашата пълна подкрепа. Това са едни изключителни специалисти. Бойко Рашков също, каза Вапцаров.

Дейността на Кацаров, Василев и Петков бе похвалена и от Атанас Атанасов. Той заяви, че подкрепя Рашков, но има забележки към него. Бавно действа, каза Атанасов и обясни, че за него полицейските шефове по места трябвало отдавна да бъдат сменени.

Целта ни за новия парламент е два пъти по-голям резултат, каза Никола Вапцаров. И допълни: „Доказахме, че можем да влезем в парламента, което много пъти бе поставяно под въпрос, и че можем да работим за интереса на хората.”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай