Партията на Слави: Време е за друго!

В Кърджали "Има такъв народ" се зарече да прережи пъпната връв на корупцията

Партията на Слави: Време е за друго! | StandartNews.com

Време е за друго. Това е слоганът на кампанията на партията на Слави Трифонов за предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

ВИЖ ОЩЕ: ИТН с дръзка програма за Благоевград

За 30 години демокрацията в България не се състоя докрай. Време е да променим модела на управление. С нов морал и нови правила, обяви на сайта си „Има такъв народ”.

ВИЖ ОЩЕ: Ето остриетата на Слави, които водят листи

Партията вече започна откриването на кампаниите си по места. В Кърджали, където водач на листата е Васил Георгиев, това стана с автопоход под надслов „Време е за друго”. Колоната тръгна от центъра на града с развети трикольори в посока изхода към Момчилград. Първата спирка бе на мястото, където по план трябва да излиза обходният път на Кърджали.

Понеже бившият премиер се крие вече и е обикновен гражданин и не може да открива разни проекти, които е окрал, ние ще го направим вместо него, каза зам.-председателят на „Има такъв народ” Тошко Йорданов, а областният координатор на партията Юлия Чортленева символично преряза лентата и „откри” мечтания от кърджалийци околовръстен път. С този акт „Има такъв народ” заяви, че ще пререже пъпната връв на корупцията в България.

Преди това съмишленици и симпатизанти се събраха пред офиса на партията в Кърджали. „Имаме един месец, надявам се този път да се справим всички по-добре и да имаме депутат от Кърджали”, каза Тошко Йорданов. И допълни: „Тази изборна кампания  е много важна и тежка, но ние не правим нещо лошо – правим нещо хубаво, така че ще го правим с открито сърце”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай