Марин льо Пен: ВОЛЯ е алтернативата

Вие сте най-способни да действате за преодоляване на предизвикателствата, които очакват България, казва най-одобряваният политик във Франция

Марин льо Пен:  ВОЛЯ е алтернативата | StandartNews.com

* Важна подкрепа за Веселин Марешки от Франция

* Вие сте най-способни да действате за преодоляване на предизвикателствата, които очакват България, казва най-одобряваният политик във Франция

Лидерката на „Национален сбор”- Франция, Марин льо Пен изпрати специално поздравление до Веселин Марешки.

„Скъпи Веселин, по време на срещите ни аз успях да осмисля до каква степен Вие сте фундаментално свързан с Вашата страна - България. Начело на Вашата формация ВОЛЯ Вие водихте и водите и днес благородна битка – да защитите при всякакви обстоятелства интересите на българския народ. 

Вашите сънародници ще отидат да гласуват на 4 април, за да обновят националния парламент. Тези избори са особено важни. В София, както и в Париж, откъдето Ви изпращам това послание, покрай Черно или Средиземно море, в Стара планина или в Алпите, защитата на суверенитета на нациите и на правата на народите да разполагат със същия е огромен и фундаментален залог - срещу обезпокоителните отклонения на глобализацията и икономическия и обществен безпорядък, които те предизвикват, срещу миграционното наводняване и покачването на комунитаризма, срещу които Европейският съюз е безпомощен.

Вие без никакво съмнение сте най-способни да действате и да бъдете въплъщение на сериозна алтернатива за преодоляване на предизвикателствата, които очакват България. Впрочем аз съм сигурна, че Вашите сънародници ще подновят и ще засилят тази подкрепа и това доверие, които Ви дадоха на предишните парламентарни избори. 

Изпращам на партия ВОЛЯ пожелания за успех на 4 април”, се казва във видео- посланието на Марин льо Пен.

Тя не пропуска да поздрави Веселин Марешки за личния му празник днес: „Използвам случая да Ви пожелая, скъпи Веселин, щастливо посрещане на рождения Ви ден!”, казва тя /б. ред. Веселин марешки е роден на 26 март 1967 г. във Варна/.

Ще припомним, че в момента Марин льо Пен  е най-одобряваният политик във Франция и има всички шансове да победи на предстоящите догодина президентски избори. С Веселин Марешки са партньори в европейската партия „Идентичност и демокрация”, която обединява редица формации от цяла Европа. Льо Пен гостува в България вече два пъти, за да подкрепи ВОЛЯ. В същата формация е и Матео Салвини - лидер на „Лига” – Италия. Патриотичната международна организация има солидна група в  Европейския парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай