Марешки: Изберете служители, не алчни господари

„Безплатните лекарства за ученици и пенсионери не само са възможни, но и необходими

Марешки: Изберете служители, не алчни господари | StandartNews.com

„Безплатните лекарства за ученици и пенсионери не само са възможни, но и необходими. Защото един народ се познава колко струва по грижата му към децата и възрастните. С едната ръка да обещаваш по-високи пенсии и детски надбавки, а с другата да ги отнемаш за лекарства е не само нечестно, но и лицемерно. Това е истината”, каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Днес хиляди пенсионери  избират между това да си платят сметките и да си купят лекарствата за месеца. И когато парите не стигат, какво да правят – да се лекуват до 15-о число, а после болестта да чака!

По думите на политика, държавата има пари за безплатни лекарства. Това ще струва два пъти по-малко, отколкото хората плащат, защото тя купува на едро.

Марешки призова политиците да спрат с празните си обещания. Според него, старите партии са имали 30 години да изпълнят поне едно нещо от големите си програми, но нищо не са свършили. „

Аз, ако имам такъв служител, който само обещава, а насреща няма резулати, не 30 години, не 30 дни, 3 дни няма да го търпя.

В политиката народът е работодателят. По време на избори българите назначават. Нека народът си избере служители, а не алчни господари! Нека изпратят в парламента хора, които ще направят лекарствата безплатни за ученици и пенсионери.

Ако го искат, призовавам ги да ни го гласуват като задача в неделя. С номер 24!” заяви Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай