Марешки: Децата имат майка, а не родител 1

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ обяви като свой приоритет защитата на семейните и християнските ценности.

Марешки: Децата имат майка, а не родител 1 | StandartNews.com

„Политици- безродници се опитват да отнемат правото на децата да казват „мама” и „татко”. Опитват се да наложат да заменим тези свещени думи с безличното Родител 1 и Родител 2, да признаем еднополовите бракове.

Домогват се до българските училища с всякакви анкети и принуждават малките да отговарят дали са момченца, момиченца или нещо трето. Какво трето?! Това са безумия, които ние никога няма да допуснем да отровят обществото ни!”, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Тази позиция привлича много избиратели към новата Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ. „Ние не сме против различията, но това, което се случва в някои страни и което искат да натрапят и на нас, вече минава всякакви граници.

Ще се борим за нормалност, ще защитим семейството, децата, традициите”, категоричен е Веселин Марешки. От Патриотичната коалиция предупредиха, че около някои политически формации от години гравитират НПО-та, които съществуват благодарение само на грантове от чужбина и които имат задача да прокарват сбърканите „либерални” идеи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай