Made in Манолова : Най-купените избори

Това каза Мая Манолова в студиото на БТВ

Made in Манолова : Най-купените избори | StandartNews.com

Мая Манолова продължава с пролетарските си изказвания за честност и продажби. "Повече Борисов премиер не е възможно. Той не разбра, че депутатите не могат да се отдават на консигнация и под наем, те изпълняват волята на своите избиратели. Съмнявам се, че някой гласува депутатите да бъдат прехвърляни. Те имат собствена свободна воля. Подобни прехвърляния са неприемливи. 

Борисов отново ще ползва констутицията като спасително въже. За Велико Народно събрание има конституционен проект. Няма как без широк обществен дебат. До свикването на следващото ВНС той ще остане премиер. 

Слави Трифонов беше достатъчно ясен. Ще внесем законопроектите. Българските граждани очакват ревизия и проверка за тотално нарушение. Ще предложим комисия по ревизията. На първо място са черните каси на властта. Ще предложим да бъдат подкрепени всички микропредприятия с по 7 000 лева - една депутатска заплата. Да бъдат освободени от дължими осигуровки фирмите. 

Това бяха поредните купени и манипулируеми избори. Правителството на Борисов и ЦИК направиха всичко възможно да саботират машинното глрасуване, вота на българите зад граница, целия хаос с приемането на протоколите, да се поправят, надписват и т.н.

Резултатът от паралелното преброяване за "Изправи се, мутри вън" е много по-висок от този, който беше официално обявен. Ние ще направим пълна съпоставка на тези избори. Но ще предложим промени в Изборния кодекс, назабавна смяна на тази Централна избирателна комисия и на Михаил Константинов като председател на информационно обслужване...", коментира Манолова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай