Любен Дилов син захапа Хр. Иванов

Прати го до библиотеката в Бургас да прочете някоя и друга книга и да си направи селфи

Любен Дилов син захапа Хр. Иванов | StandartNews.com

 

Ако изборите бяха през 2005 година, опонентите ни сигурно щяха да показват само Гъбката за пример, защото друго нямаше. Това заяви Любен Дилов син, който заедно с още двама кандидат-депутати от ГЕРБ – СДС – Деница Николова и Димитър Боъчев отговаряха онлайн на въпроси на избиратели за проблемите на туризма и бизнес средата.

По-рано днес представители на Демократична България ги упрекнаха, че строящият се Северен обход на Бургас ще глътне неоправдано много пари. Необходимо ли е на разрастващият се черноморски град отклоняването на трафика от АМ „Тракия“ директно към Северното Черноморие, доколко това засяга облекчаването на движението в градската среда и допринася за чистотата на въздуха, питаха хората на Христо Иванов?

Антикампанията срещу тези обекти е удивително иновативна. Толкова заразително го правите, че човек да се чуди обичате ли го този град въобще“, усъмни се водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

Димитър Бойчев пък обясни своите притеснения, че ако Демократична България влезе във властта, не е изключено да иска да събори тези обекти.

Обект на нападки от Христо Иванов бе и друг голям проект в Бургас – спортната зала, която се строи в жк „Изгрев“. Областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев сравни залата с Арена Армеец и каза какви са разликите между двете. Те са в полза на бургаската – тук са три големи зали в едно. Най-голямата е с над 7 хил. седящи места, а двр тренировъчни – с 1000 и 700 места. Всички отговарят на световните стандарти. А тази в София е само едно съоръжение с общо помещение. Бургаската зала разполага и с лекоатлетическа писта. Именно градът ще стане домакин на състезания от европейско и световно ниво, както и на културни мероприятия, обясни още Димитър Бойчев, предава Флагман.

Накрая, Любен Дилов-син посъветва  Христо Иванов да посети и новата библиотека, да си направи селфи и да каже колко е ненужна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай