Летифов: Властта не е самоцел за ДПС

Изборите са важни, защото предстои нов програмен период, каза зам.-председател на парламентарната група на Движението

Летифов: Властта не е самоцел за ДПС | StandartNews.com

ДПС няма за самоцел участие във властта, за нас властта е инструмент за решаването на проблемите и за решаване на важни въпроси“.  Това каза по БНР Халил Летифов, зам.-председател на парламентарната група на ДПС. 

"Съмненията, гафовете, скандалите бяха част от политическия пейзаж на работата на парламента през последните четири години, което бие върху авторитета и подронва доверието на българските гражданите. Създава се впечатление, че работата е плод на сделки и промени в последния момент“, каза още  Халил Летифов. 

По думите му изборите ще трасират пътя на страната ни и как тя ще се възстанови от кризите, и какви приоритети ще се поставят. 

„Изборите са важни, защото предстои нов програмен период, намираме се 30 години след прехода и 10 години след управлението на ГЕРБ... Харченето на парите от Европа трябва да става след сериозен анализ по сектори, подчерта Летифов.

Разделението и между партиите, и между обществото, и между институциите е на критично ниво, опасно и ерозира държавността, е мнението на депутата от ДПС. Никой няма полза от това, посочи той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай