Петък,

Летифов: Властта не е самоцел за ДПС

От: Стандарт -
104
Летифов: Властта не е самоцел за ДПС
A
A
A

ДПС няма за самоцел участие във властта, за нас властта е инструмент за решаването на проблемите и за решаване на важни въпроси“.  Това каза по БНР Халил Летифов, зам.-председател на парламентарната група на ДПС. 

"Съмненията, гафовете, скандалите бяха част от политическия пейзаж на работата на парламента през последните четири години, което бие върху авторитета и подронва доверието на българските гражданите. Създава се впечатление, че работата е плод на сделки и промени в последния момент“, каза още  Халил Летифов. 

По думите му изборите ще трасират пътя на страната ни и как тя ще се възстанови от кризите, и какви приоритети ще се поставят. 

„Изборите са важни, защото предстои нов програмен период, намираме се 30 години след прехода и 10 години след управлението на ГЕРБ... Харченето на парите от Европа трябва да става след сериозен анализ по сектори, подчерта Летифов.

Разделението и между партиите, и между обществото, и между институциите е на критично ниво, опасно и ерозира държавността, е мнението на депутата от ДПС. Никой няма полза от това, посочи той. 


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички