Петък,

Кръстина Таскова: Никой не е по-голям от хляба

От: СТАНДАРТ -
150
Кръстина Таскова: Никой не е по-голям от хляба
A
A
A

Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Добрич Кръстина Таскова, заедно с много съмишленици, посрещна Веселин Марешки на митинг в центъра на града. Тя изтъкна, че като коренячка добричлийка, се прекланя пред свещената ни земя, която храни народа ни и на хората, които се грижат за житницата на България. Таскова познава добре  града и проблемите на хората. „Това е последното събитие на ВОЛЯ в кампанията. Избрахме да е в Добрич, за да напомним на всички политици, че никой не е по –голям от хляба”, каза още Таскова.

Тя припомни, че много хора от Добрич традиционно подкрепят Веселин Марешки и ВОЛЯ. Нещо повече- на президентските избори през 2016г. те го наредиха на второ място. На парламентарните през 2017г. също дадоха високо доверие на партията. „В неделя очакваме същото – гласувайте ни задачи, за да ги изпълним качествено и в кратки срокове. Няма за кога повече да се отлагат важните за хората решения”, изтъкна Кръстина Таскова.

 „Тя е честен, почтен и лоялен човек. Ще изведе листата на Добрич много напред в неделя. Такива са всички в нашия патриотичен отбор”, каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки като благодари на добричлии за подкрепата.

Хората споделиха, че ще гласуват с 24 и че те очакват от него да е в следващото управление, за да имат безплатни лекарства за ученици и пенсионери – най-одобряваната мярка в управленската програма на ВОЛЯ и НФСБ.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички