Кръстина Таскова: Никой не е по-голям от хляба

Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Добрич посрещна Веселин Марешки на митинг в центъра на града

Кръстина Таскова: Никой не е по-голям от хляба | StandartNews.com

Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Добрич Кръстина Таскова, заедно с много съмишленици, посрещна Веселин Марешки на митинг в центъра на града. Тя изтъкна, че като коренячка добричлийка, се прекланя пред свещената ни земя, която храни народа ни и на хората, които се грижат за житницата на България. Таскова познава добре  града и проблемите на хората. „Това е последното събитие на ВОЛЯ в кампанията. Избрахме да е в Добрич, за да напомним на всички политици, че никой не е по –голям от хляба”, каза още Таскова.

Тя припомни, че много хора от Добрич традиционно подкрепят Веселин Марешки и ВОЛЯ. Нещо повече- на президентските избори през 2016г. те го наредиха на второ място. На парламентарните през 2017г. също дадоха високо доверие на партията. „В неделя очакваме същото – гласувайте ни задачи, за да ги изпълним качествено и в кратки срокове. Няма за кога повече да се отлагат важните за хората решения”, изтъкна Кръстина Таскова.

 „Тя е честен, почтен и лоялен човек. Ще изведе листата на Добрич много напред в неделя. Такива са всички в нашия патриотичен отбор”, каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки като благодари на добричлии за подкрепата.

Хората споделиха, че ще гласуват с 24 и че те очакват от него да е в следващото управление, за да имат безплатни лекарства за ученици и пенсионери – най-одобряваната мярка в управленската програма на ВОЛЯ и НФСБ.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай