Красен Кралев в Русенско: Свършихме много работа

Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи,които да изпълним, заяви водачът на листата в Русе

Красен Кралев в Русенско: Свършихме много работа | StandartNews.com

Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе представена при голям интерес в двеобщини – Сливо поле и Две могили. Десетки жители на населените местапосрещнаха кандидатите, водени от водача на листата и министър намладежта и спорта Красен Кралев.В Сливо поле срещата на Кралев, Пламен Нунев, Алисе Муртезова, СтанимирСтанчев и Бедрос Пехливанян се състоя на откритата мултифункционалнаспортна площадка.

„Вие ме познавате, защото през годините съм идвал често тук, свършихме много работа за региона. Благодаря ви за номинацията за водач на листата. Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи,които да изпълним", заяви Красен Кралев.

 

Водачът на листата бе поканен вкрая на този месец да открие финансираната от Министерството на младежтаи спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по борба,ремонтирана от Общината.По-късно през деня Кралев и част от кандидатите на ГЕРБ-СДС присъствахана водосвет за здраве и успех, отслужен в църквата „Света Троица" в Двемогили и се поклониха пред гроба на революционера Филип Тотю. Божидар Борисов и общинският ръководител на ГЕРБ Светлана Ангелова разказаха занаправеното през последните четири години в общината.В село Батишница кандидатите посетиха Народно читалище „Пробуда 1927",здравната служба и кметството, а в село Баниска - реставрираното народночиталище "Никола Вапцаров" и чисто новия салон към него.Представянето на листата в областта ще продължи и през следващите дни,като ще завърши в Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай