К. Добрев: Депутатът трябва да тежи на мястото си

Като член на НС на БСП. Добрев изрази своята подкрепа за Кристина Сидорова в Габрово

К. Добрев: Депутатът трябва да тежи на мястото си | StandartNews.com

"Народният представител трябва да бъде дълбоко свързан с избирателния си район, а не да го посещава веднъж или два пъти в месеца. Преживял съм го и зная, че колкото и често да посещаваш района си и да работиш, трудно можеш да постигнеш и 1/10 от това, което би постигнал, ако си роден и живееш на това място." Това каза при посещението си в Габровска област Кирил Добрев, член на НС на БСП. Добрев изрази своята подкрепа за Кристина Сидорова, която е втора в листата на Коалиция "БСП за България" в 7 МИР Габрово.

Преди 4 години Кирил Добрев беше водач на листата в Габрово и след изборите се отказа в полза на Сидорова, която направи изключително успешен мандат в 44-то Народно събрание. Неслучайно и габровската партийна организация гласува единодушно Сидорова да бъде водач на листата и да представлява Габрово в следващия парламент.

"Надявам се на силен резултат за БСП в Габрово, вярвам в победата и бих искал да видя двама народни представители.", подчерта Кирил Добрев.

Кирил Добрев заяви, че участва в кампанията, за да покаже, че не е задължително един социалист да бъде кандидат, за да работи за победата на партията. По думите му заявката на лидера на БСП за 50те честни човека, с които БСП може да измъкне България от кризата, минава през сериозен резултат на предстоящите парламентарни избори.

"За да станат думите на председателя факт, всички трябва заедно да работим в екип и да постигнем милион гласа за левицата.", категоричен беше Добрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай