Петък,

К. Добрев: Депутатът трябва да тежи на мястото си

От: СТАНДАРТ -
615
К. Добрев: Депутатът трябва да тежи на мястото си
A
A
A

"Народният представител трябва да бъде дълбоко свързан с избирателния си район, а не да го посещава веднъж или два пъти в месеца. Преживял съм го и зная, че колкото и често да посещаваш района си и да работиш, трудно можеш да постигнеш и 1/10 от това, което би постигнал, ако си роден и живееш на това място." Това каза при посещението си в Габровска област Кирил Добрев, член на НС на БСП. Добрев изрази своята подкрепа за Кристина Сидорова, която е втора в листата на Коалиция "БСП за България" в 7 МИР Габрово.

Преди 4 години Кирил Добрев беше водач на листата в Габрово и след изборите се отказа в полза на Сидорова, която направи изключително успешен мандат в 44-то Народно събрание. Неслучайно и габровската партийна организация гласува единодушно Сидорова да бъде водач на листата и да представлява Габрово в следващия парламент.

"Надявам се на силен резултат за БСП в Габрово, вярвам в победата и бих искал да видя двама народни представители.", подчерта Кирил Добрев.

Кирил Добрев заяви, че участва в кампанията, за да покаже, че не е задължително един социалист да бъде кандидат, за да работи за победата на партията. По думите му заявката на лидера на БСП за 50те честни човека, с които БСП може да измъкне България от кризата, минава през сериозен резултат на предстоящите парламентарни избори.

"За да станат думите на председателя факт, всички трябва заедно да работим в екип и да постигнем милион гласа за левицата.", категоричен беше Добрев.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички