Карадайъ: Да дадем надежда и бъдеще на младите

В основата на политиката трябва да бъде заедността и добруването, каза лидерът на ДПС в с. Партизани

Карадайъ: Да дадем надежда и бъдеще на младите | StandartNews.com

Централният лъч на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ проведоха предизборна среща с членове и симпатизанти на ДПС на площада в село Партизани, община Дългопол. На срещата присъстваха зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, евродепутатът Атидже Вели, водачът на листата във Варна Ерджан Ебатин, областният председател на ДПС Варна, общински председатели на ДПС от областта и кметове.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Майсторите са в ДПС

ВИЖ ОЩЕ: ДЕБАТ!Чобанов към ГЕРБ:Къде отидоха близо 6 млрд.?

В своето изказване пред множеството от хора лидерът на ДПС  припомниq че ДПС от 5 години има програма за ускорено развитие на страната. „От 4 години повтаряме на властимащите, че с тяхното поведение рушат държава и държавността, че в основата на тяхната политика е омразата, разделението, противопоставянето, арогантността,  наглостта и агресията”, каза Карадайъ.

Кючюк: Предлагаме 6 стъпки за чист въздух в София

Той даде пример с начина, по който се гласува в общината. ”Те идва да търсят  наши роднини, които цял живот се чудят как да бъдат от другата страна. Едни объркани хора, на които дават едно морковче, но и една тояга, Морковчето е за един ден, за деня на изборите, а тоягата е за 4 години, за цял мандат. Тоягата е върху техните деца и внуци, само че и те разчитат на ДПС да се грижи за техните деца и внуци, независимо, че се опитват да подвеждат някого – На лъжата краката са къси“, каза Карадайъ във връзка опитите на политическите опонентите да подведат жителите на  Партизани.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

Карадайъ бе категоричен, че „не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се развива програмата ни за ускорено икономическо развитие в нашата страна, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата Родина.“

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Омразата трябва да се ампутира

Той призова „с разум, информирани, с душа и сърце, на предстоящите избори, спазвайки всички правила за защита на нашето здраве и живот от Ковид, всички до един  да гласуваме за достойното бъдеще  и ускореното икономическо развитие на България с номер 9”.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС бие аларма пред ОССЕ за нарушения в изборите

По-рано централният лъч на Движението за права и свободи бе във варненския кв. „Аспарухово“, където се проведоха срещи с членове и симпатизанти на партията. От там Йордан Цонев заяви "Квартал „Аспарухово“ е стожер на ДПС във Варна. Това е една от организациите, от които зависи резултатът ни на изборите във Варна. И само ще припомня, че през 2005-та година, когато ДПС помогна да се построи джамия, резултатът на изборите за партията в кв. „Аспарухово“ беше – 2800 гласа и никакви гласове за други партии. На 4-ти април трябва да повторим изборите от 2005-та година. Сега е моментът да застанете зад Вашата партия“, обърна се към симпатизантите Йордан Цонев.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

Той посочи, че е нужно единство между хората, тъй като в момента ДПС иска да промени държавата. „Това са най-важните избори след 1989-та година и не случайно председателят на партията Мустафа Карадайъ го казва на всяка една среща, защото е истина. Най-важните избори са, защото трябва да промени курса и темпото на развитие. Трябва да дадем надежда и бъдеще на всички млади хора. Трябва да им дадем работа и образование и точно сега е времето да ни се гласува доверие“, категоричен бе зам.-председателят на ДПС.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай