Карадайъ: Майсторите са в ДПС

Област Силистра се нуждае от хирург, каза лидерът на Движението Мустафа Карадайъ

Карадайъ: Майсторите са в ДПС | StandartNews.com
  • Област Силистра се нуждае от хирург, каза лидерът на Движението Мустафа Карадайъ
  • Нашата държава има нужда от нас, от отговорните хора, от ДПС – за да има бъдеще за нашите деца тук, подчерта той

Сега пак ред пак Движението за права и свободи да оправи нещата. Когато става сложно, когато става трудно какво правим? Търсим майстори. Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборен митинг в село Листец, община Главиница. И посочи кандидатите на Движението за народни представители: „Майсторите са в ДПС. Това са майсторите!”.

Кючюк: Предлагаме 6 стъпки за чист въздух в София

Нашата държава има нужда от нас, от отговорните хора, от ДПС – за да има бъдеще за нашите деца тук, в нашата родина, каза на хората Карадайъ. Именно затова казваме, че тези избори са най-важни от 1989 г. насам, заяви Карадайъ. И припомни: „През 1989 г. ние докарахме демокрацията в България и зададохме посоката й. Казахме, че пътят на България е НАТО и ЕС, но минава през Босфора”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

Може да бъде изображение с 11 души и стоящи хора

ВИЖ ОЩЕ: ДПС бие аларма пред ОССЕ за нарушения в изборите

Карадайъ припомни, че през 2004 г., когато ДПС участва във властта, България става член на НАТО. А през 2007 – член на ЕС. Тогава Движението също е част от управлението.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Омразата трябва да се ампутира

„В периода на управление на ДПС три пъти увеличихме БВП на страната - от 25 млрд. лв. на 75 млрд. лв. От 17, 5 млрд. лв. дългът го намалихме на 1,5 млрд. През 2009 г. дойде един Бойко. Дългът вече е 21,5 млрд. За 10 години безцелно пребиваване във властта натрупаха 21,5 млрд. Кой ще плаща този дълг – нашите деца и внуци ще плащат тези пари, които Бойко хвърля от джипката”, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s600x600/160080492_3785370288213985_3425198869974067182_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=Sp13HEM7sSAAX_eEQx8&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&tp=7&oh=b41dd01175c49084a76de8e022b2ec45&oe=6071974A

С излизането на ДПС от властта сметката показва, че 16 млрд дълг сме върнали – по 2 млрд. на година, каза ощелидерът на ДПС. А Бойко за 10 години натрупа 21,5 млрд дълг  - по 2 млрд лв. на година, допълни Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

„Ние от 5 години повтаряме каква България трябва да направим като част от Европейския съюз. Ние казваме кои са нашите приоритети: чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста енергия. Тоест - зелена икономика, високи технологии и включване на свободните и активни граждани в политическите процеси. В България не ни чуха. Включиха във властта фашисти. Направиха основен модел в политиката омразата, разделението, противопоставянето, арогантността и агресията. По този начин няма как да има развитие. Никой в България не ни чу. Но днес нашите приоритети са приоритетите на Европейския съюз – от миналата година”, продължи изказването си лидерът на ДПС. И допълни: „Инвестиции няма и нашите деца търсят препитание в чужбина.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

Затова област Силистра има нужда от хирург. Хирургът трябва да направи ампутация. На този политически модел – на омразата, разделението, противопоставянето, арогантността и агресията. Защото Силистра и България имат нужда от ускорено икономическо развитие, за да има бъдеще за нашите деца в нашата родина. За да има достоен живот на всеки български гражданин в нашата родина, подчерта Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай